Anyone having problems accessing the site ?

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Anyone having problems accessing the site ?

Post  133-230-44039-18180-800 on Tue Sep 21, 2010 12:42 pm

And how could you tell me if you did. Well I mean a specific problem where IE displays an 'Operation Aborted' message after allowing you to post a couple of times. Please let me know if you are.

133-230-44039-18180-800
Admin

Posts : 672
Join date : 2010-09-06

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  Pink Pinot Girl on Tue Sep 21, 2010 12:46 pm

133-230-44039-18180-800 wrote:And how could you tell me if you did. Well I mean a specific problem where IE displays an 'Operation Aborted' message after allowing you to post a couple of times. Please let me know if you are.



I am Sad
avatar
Pink Pinot Girl

Posts : 822
Join date : 2010-09-08
Location : Wiltshire

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  chris82 on Tue Sep 21, 2010 1:21 pm

No problems so far.
avatar
chris82

Posts : 439
Join date : 2010-09-09

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  jingle on Tue Sep 21, 2010 1:37 pm

All fine so far.
Only thing I've noticed is losing a couple of posts when I've tried to return to the Homepage too quickly after sending a post - however have found if I wait around 5 seconds after pressing the Send button then no problems (and the delay could just be my antique computer)
avatar
jingle

Posts : 1319
Join date : 2010-09-11

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  Inanna on Tue Sep 21, 2010 1:51 pm

No havent had that message - but if you are with Virgin Media they are doing something to their site so you may get timed out if you try when they are altering things as it goes extremeeeeeely slow.....just a suggestion scratch
avatar
Inanna

Posts : 1253
Join date : 2010-09-09
Age : 106
Location : Nibiru

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  133-230-44039-18180-800 on Tue Sep 21, 2010 3:00 pm

Inanna wrote:No havent had that message - but if you are with Virgin Media they are doing something to their site so you may get timed out if you try when they are altering things as it goes extremeeeeeely slow.....just a suggestion scratch

this is something more specific and doesn't affect me, but then I control my own IT. I people accessing from work may find trouble if they're on a back level of Internet Explorer. But seeing as it probably the ads that cause it and they pay the rent there may be nothing we can do about it.

133-230-44039-18180-800
Admin

Posts : 672
Join date : 2010-09-06

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  TANGOLERO on Tue Sep 21, 2010 3:06 pm

Inanna wrote:No havent had that message - but if you are with Virgin Media they are doing something to their site so you may get timed out if you try when they are altering things as it goes extremeeeeeely slow.....just a suggestion scratch

Blowing it up? Mind you, it would probably take them a couple of years to set the charges. Wink
avatar
TANGOLERO

Posts : 1782
Join date : 2010-09-11
Age : 78
Location : Flirting between fantasy and reality. Lost in Austen

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  Pink Pinot Girl on Tue Sep 21, 2010 3:34 pm

Dear Mr Lovely Admin

Probably FLW but I haven't been thrown out for some time now.

I would post a happy the devils work but I know you'd send me to bed with no supper.
avatar
Pink Pinot Girl

Posts : 822
Join date : 2010-09-08
Location : Wiltshire

Back to top Go down

operation aborted

Post  B4p on Tue Sep 21, 2010 4:26 pm

just happened to me x3 but I thought it was my boss tracking me down and cutting me off in my prime. B4p
avatar
B4p

Posts : 2474
Join date : 2010-09-16
Location : Near Kibworth

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  B4p on Tue Sep 21, 2010 5:02 pm

B4p wrote:just happened to me x3 but I thought it was my boss tracking me down and cutting me off in my prime. B4p
and again x4. I'll log off and try later.
avatar
B4p

Posts : 2474
Join date : 2010-09-16
Location : Near Kibworth

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  fkaIgor *LT* on Tue Sep 21, 2010 10:47 pm

Not something I have experienced so far.....
avatar
fkaIgor *LT*

Posts : 430
Join date : 2010-09-09
Location : London

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  chris82 on Wed Sep 22, 2010 9:37 am

Having been fine up until yesterday, I am now getting the operation aborted message - taken me a few attempts to get back on today.
avatar
chris82

Posts : 439
Join date : 2010-09-09

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  133-230-44039-18180-800 on Wed Sep 22, 2010 9:46 am

chris82 wrote:Having been fine up until yesterday, I am now getting the operation aborted message - taken me a few attempts to get back on today.

Hmmm. Seems to be getting a little worse then. Can you tell me what browser you're using (and what version) ?

We don't actually control the software of the forum but if we get a lot of people with difficulties we can take it to the hosts.

133-230-44039-18180-800
Admin

Posts : 672
Join date : 2010-09-06

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  David Tee on Wed Sep 22, 2010 10:06 am

The site seems very slow today. I'm refreshing other pages (BBC, Twitter) and there's no problem there....
avatar
David Tee

Posts : 693
Join date : 2010-09-11
Location : The 19th Hole

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  133-230-44039-18180-800 on Wed Sep 22, 2010 10:13 am

David Tee wrote:The site seems very slow today. I'm refreshing other pages (BBC, Twitter) and there's no problem there....

It's all the pictures weighing it down.

It's seems fine to me at the moment. In fact I've never experienced performance problems. He bragged.

133-230-44039-18180-800
Admin

Posts : 672
Join date : 2010-09-06

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  gingercodgers on Wed Sep 22, 2010 10:50 am

133-230-44039-18180-800 wrote:
David Tee wrote:The site seems very slow today. I'm refreshing other pages (BBC, Twitter) and there's no problem there....

It's all the pictures weighing it down.

It's seems fine to me at the moment. In fact I've never experienced performance problems. He bragged.


Not had any probs here......................yet!
avatar
gingercodgers

Posts : 716
Join date : 2010-09-08

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  chris82 on Wed Sep 22, 2010 11:03 am

133-230-44039-18180-800 wrote:
chris82 wrote:Having been fine up until yesterday, I am now getting the operation aborted message - taken me a few attempts to get back on today.

Hmmm. Seems to be getting a little worse then. Can you tell me what browser you're using (and what version) ?

We don't actually control the software of the forum but if we get a lot of people with difficulties we can take it to the hosts.

IE version 8
avatar
chris82

Posts : 439
Join date : 2010-09-09

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  133-230-44039-18180-800 on Wed Sep 22, 2010 11:07 am

chris82 wrote:
133-230-44039-18180-800 wrote:
chris82 wrote:Having been fine up until yesterday, I am now getting the operation aborted message - taken me a few attempts to get back on today.

Hmmm. Seems to be getting a little worse then. Can you tell me what browser you're using (and what version) ?

We don't actually control the software of the forum but if we get a lot of people with difficulties we can take it to the hosts.

IE version 8

Now that is strange. That error's not really supposed to happen in IE8. Hmm.

133-230-44039-18180-800
Admin

Posts : 672
Join date : 2010-09-06

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  Pink Pinot Girl on Wed Sep 22, 2010 1:13 pm

133-230-44039-18180-800 wrote:
chris82 wrote:
133-230-44039-18180-800 wrote:
chris82 wrote:Having been fine up until yesterday, I am now getting the operation aborted message - taken me a few attempts to get back on today.

Hmmm. Seems to be getting a little worse then. Can you tell me what browser you're using (and what version) ?

We don't actually control the software of the forum but if we get a lot of people with difficulties we can take it to the hosts.

IE version 8

Now that is strange. That error's not really supposed to happen in IE8. Hmm.


I still have the problem but it's not as bad. I can view about 15 different pages before I'm thrown out.
avatar
Pink Pinot Girl

Posts : 822
Join date : 2010-09-08
Location : Wiltshire

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  TANGOLERO on Wed Sep 22, 2010 2:37 pm

The Home page seems a bit skewed, or is it just my pc?
avatar
TANGOLERO

Posts : 1782
Join date : 2010-09-11
Age : 78
Location : Flirting between fantasy and reality. Lost in Austen

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  chris82 on Wed Sep 22, 2010 3:05 pm

TANGOLERO wrote:The Home page seems a bit skewed, or is it just my pc?

It is slightly out of line - thought it was my eyes to start with Laughing
avatar
chris82

Posts : 439
Join date : 2010-09-09

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  133-230-44039-18180-800 on Wed Sep 22, 2010 4:55 pm

chris82 wrote:

It is slightly out of line - thought it was my eyes to start with Laughing

No that's something else. And stop it - you'll go blind.

The site is functioning as normal but it's doing some slightly strange formatting. It seems to vary from browser to browser - Google Chrome is fine, Safari a little wonky, IE very wonky Camino perfect and Firefox much like Safari. Opera won't open it but I'm on a back level of that.

133-230-44039-18180-800
Admin

Posts : 672
Join date : 2010-09-06

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  chris82 on Wed Sep 22, 2010 5:24 pm

133-230-44039-18180-800 wrote:
chris82 wrote:

It is slightly out of line - thought it was my eyes to start with Laughing

No that's something else. And stop it - you'll go blind.

The site is functioning as normal but it's doing some slightly strange formatting. It seems to vary from browser to browser - Google Chrome is fine, Safari a little wonky, IE very wonky Camino perfect and Firefox much like Safari. Opera won't open it but I'm on a back level of that.

I thought that only happened to men Laughing
avatar
chris82

Posts : 439
Join date : 2010-09-09

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  fkaIgor *LT* on Wed Sep 22, 2010 7:40 pm

Have never had a problem getting in - I'm pleased to report

however, when I refresh the page the background colour often goes light blue making some of the text on the page (though thankfully not the posts themselves) very difficult to see, let-alone read....
avatar
fkaIgor *LT*

Posts : 430
Join date : 2010-09-09
Location : London

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  chris82 on Wed Sep 22, 2010 7:50 pm

fkaIgor *LT* wrote:Have never had a problem getting in - I'm pleased to report

however, when I refresh the page the background colour often goes light blue making some of the text on the page (though thankfully not the posts themselves) very difficult to see, let-alone read....

I am glad to hear it Laughing
avatar
chris82

Posts : 439
Join date : 2010-09-09

Back to top Go down

Re: Anyone having problems accessing the site ?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum